RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR: IQTISODIYOT VA TAʼLIM TIZIMINI RIVOJLANTIRISH TENDENSIYALARI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar,raqamli texnologiyalar: iqtisodiyot va taʼlim tizimini rivojlantirish tendensiyalari haqida ma'lumot berilgan.