AYOL BAXTI – JAMIYAT BAXTI (Conferencea, 2022)
Yurtimizda xotin-qizlarni har tomonlama qo ‘llab-quvvatlash va ularni og ‘irini yengil qilish maqsadida olib borilayotgan ishlar. Xotin-qizlarni qiynayotgan muammolar va ularga yaratilayotgan shart-sharoitlar.