ШАРҚ МУТАФАККИРЛАРИНИНГ МАЪНАВИЙ МЕРОСИ ЎҚУВЧИЛАРГА ТАЪЛИМ-ТАРБИЯ БЕРИШ КАФОЛАТИ (Conferencea, 2022)
Ушбу тезисда шарқ мутафаккирларининг ёшларни камол топишдаги қарашларига таяниб, бугунги кунда таълим-тарбияни ташкил қилиш орқали замонавий баркамол шахсни шакллантириш усуллари тўғрисида фикр берилган.