ДАСТЛАБКИ ТЕРГОВДА ЖИНОЯТ ИШИНИ ТУГАТИШНИНГ МОҲИЯТИ ВА АСОСЛАРИ (Conferencea, 2022)
Мақолада дастлабки терговда жиноят ишини тугатиш институнинг моҳияти ва асослари таҳлил қилинган. Шунингдек жиноят ишини тугатишнинг босқичлари ҳамда мазкур институтнинг ижтимоий-сиёсий, процессуал-ҳуқуқий, жиноят-ҳуқуқий ва тарбиявий жиҳатлари ўрганилиб, жиноят ишини тугатишнинг шартлари таърифи ишлаб чиқилган.