XUJAYRADA MODDALAR VA ENERGIYA ALMASHINUVINI O‘QITISHDA O‘QUVCHILAR BILIMINI NOSTANDART TEST YORDAMIDA ANIQLASH (Conferencea, 2022)
Maqola biologiya fanidan “Xujayrada moddalar va energiya almashinuvi” mavzusini o`qitishda o`quvchlarning bilish faoliyatini mustahkamlashda, nostandart testlardan foydalanish masalalariga q`aratilgan.