INSONDA MEHR-MUHABBAT TUYG’USINI SHAKLLANTIRISHDA IJTIMOIY MUHITNING O’RNI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada insonda mehr-muhabbat tuyg’usining shakllanishi, uning rivojlanishida tashqi muhit ta’siri, oilaning ahamiyati, tarbiyaning inson hayotidagi ro’li haqida ma’lumotlar berilgan bo’lib, maqoladan erkin va mustaqil o’rganuvchilar talabalar va qiziquvchilar foydalanishi mumkin.