SOTSIOLINGVISTIKA VA TIL SOTSIOLOGIYASI (Conferencea, 2022)
Ushbu tezisda Sotsiolingvistika va til sotsiologiyasi haqida ma’lumotlar hamda ushbu sohalarning o‘zaro o‘xshash va farqli jihatlari, tilning jamiyat tarixi bilan bog’liqligi haqida fikr yuritilgan.