КАТТА ВА КЕКСА ЁШЛИ БЕМОРЛАРДА КЎКРАК ВА БЕЛ УМУРТҚАЛАРИ СОҲАСИДАГИ КОМПРЕССИОН СИНИШЛАРНИ ЖАРРОҲЛИК УСУЛИ БИЛАН ДАВОЛАШДА ЮЗАГА КЕЛГАН АСОРАТЛАР ТАҲЛИЛИ (Conferencea, 2022)
Умуртқа поғонасининг кўкрак ва бел соҳасида юзага келган компрессион синишлар умуртқа поғонаси таналарида юзага келадиган синишлар ичида сезиларли ўринни эгаллайди. Касаллик узоқ вақт даволанишга зарурият борлиги, касбий меҳнатга лаёқатлик даражасини камайиши ва юқори даражада бирламчи ногиронлик ҳавфини келтириб чиқариши билан муҳим аҳамият касб этади.