BOSHLANG‘ICH SINFLARDA ADABIY TA‘LIMINING UMUMNAZARIY MASALALARI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada Boshlang‘ich sinflarda adabiy ta‘limining umumnazariy masalalari va o‘quvchilarda intellektual anglash malakalarini shakllantirish mavzusi yoritilgan. Hamda Boshlang‘ich sinflar tarbiyalanuvchilarida shaxslik sifatlarini shakllantirish haqida ham so‘z boradi.