INKLYUZIV TA’LIM VA UNING BUGUNGI KUNDAGI RIVOJLANISHI (Conferencea, 2022)
Maqolada yurtimiz ta’lim tizimidagi islohotlar va ularning ahamiyati, inklyuziv ta’limni yuksaltirish masalalari, 2020-2025 yillarda xalq ta’limi tizimida inklyuziv ta’limni rivojlantirish konsepsiyasining pedagogik mohiyati tahlil qilingan.