FIZIKA FANINI O’QITISHDA TALABA-O’QUVCHILARDA ILMIY-TADQIQOT FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH (Conferencea, 2022)
Bugungi kunda fizika fanini o’qitish tajribasida ma’lum bir tizim ishlab chiqilgan. Bu tizimga quyidagilar kiradi: o’qituvchining demonstratsion tajribasi hamda talaba-o’quvchilarning mustaqil tajribasi (frontal laboratoriya ishlari, laboratoriya praktikumi, darsdan tashqari tajriba va tadqiqot ishlari).