MAKTABGACHA TAʻLIM TASHKILOTI TARBIYACHISI FAOLIYATIDA AXBOROT-KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIOYALARINING O’RNI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachisining axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanishning samaradorligi ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilib berilgan.