ERKIN VOHIDOVNING IJOD YO’LI (Conferencea, 2022)
Bu maqolada Erkin Vohidovning adabiyotga katta hissasi haqida so‘z boradi O‘rta Osiyo Davlat universitetini tamomlagan, nazm va nasr sohasida samarali ijod qilgan Erkin Vohidov XXI asr boshlarida o‘zbek she’riyatiga katta hissa qo‘shgan.