O'QUVCHI YOSHLARNI TARBIYALASHDA IJTIMOIY INSTITUTLARNING VA TA'LIM MUASSASALARINING HAMKORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH YO'LLARI (Conferencea, 2022)
Yurt kelajagi boʻlgan yoshlarning, bolalarning mustaqil va erkin shaxs sifatida shakllanishida oila , mahalla va maktab hamkorligi, taʼlim-tarbiya jarayonini har tomonlama takomillashtirish juda katta ahamiyatga ega, o'zaro hamkorlikni yanada mustahkamlanishi samarali tashkil etilishi yoshlarni barkamol avlod sifatida kamol topishi uchun zamin bo'ladi.