Т.ВУЛЬФНИНГ “YOU CAN’T GO HOME AGAIN” РОМАНИ ХУСУСИДА АЙРИМ МУЛОҲАЗАЛАР (Conferencea, 2022)
Мазкур мақолада ХХ аср АҚШ модерн адабиёти вакили Т.Вульфнинг сўнгги романи “You Can’t Go Home Again” романи ёзилиш тарихи, ёритилган мавзулар ва ғояси таҳлилга тортилган.