BYUDJET – SOLIQ VA INVESTITSIYA SIYOSATI HISOBIGA KORXONALAR IQTISODIY XAVFSIZLIGI VA MOLIYAVIY BARQARORLIGINI TA’MINLASH MASALALARI (Conferencea, 2022)
Ushbu tezisda avvalo moliyaviy barqarorlik tushunchasi atroflicha yoritilgan hamda byudjet –soliq va investitsiya siyosati hisobiga korxonalar moliyaviy barqarorlikka erishish masalari bo’yicha chora – tadbirlar xususida so’z borgan.