YANGILANAYOTGAN O‘ZBЕKISTONDA XORIJIY INVЕSTITSIYALARNI JALB QILISHNI TAKOMILLASHTIRISH (Conferencea, 2022)
xorijiy investorlarning milliy iqtisodiyotga kapital mablag‘lari kiritishda nafaqat korxonalar reytingi yoki xo‘jalik faoliyati natijalariga, balki mamlakatning geosiyosiy joylashuvi va davlat tomonidan yuritilayotgan ichki va tashqi siyosatiga ham bog‘liqligi o’rganib chiqilgan.