MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI TABIAT BILAN TANISHTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni tabiat bilan tanishtirish metodikasini takomillashtirish haqida so`z yuritilgan.