УМУМИЙ ЎРТА ТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИНИНГ СИНФДАН ТАШҚАРИ ТЎГАРАК МАШҒУЛОТЛАРИДА НАТЮРМОРТ КОМПОЗИЦИЯСИНИ ИШЛАШНИНГ КРЕАТИВ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада тасвирий санъат тўгарак машғулотларида акварель бўёғида натюрморт ишлаш технологияси ҳақида фикр юритилади.