SPORT MAKTABLARIDA TRENER-SPORTCHI DIADASI MUNOSABATLARI MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH (Conferencea, 2023)
hozirgi vaqtda ortib borayotgan ta'sir tufayli jtimoiy munosabatlar dinamikasiga qaramay, shaxslararo munosabatlarni shakllantirish mexanizmlarini tushunishning ahamiyati oshadi, ularni tahlil qilishda o'ziga xos sotsiologik va ijtimoiy-psixologik jihatlar ustunlik qiladi.