ИНВЕСТИЦИЯ МУҲИТИ ВА УНГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ОМИЛЛАР ТАҲЛИЛИ (Conferencea, 2023)
Қорақалпоғистон Республикаси инвестиция муҳити ва унга таъсир этувчи омилларни таҳлил қилишда мазкур ҳудуднинг қуйидаги кўрсаткичларига эътибор қаратиш мақсадга мувофиқ