ИЛМИЙ ОММАДА МАРГИНАЛЛАШУВ АТАМАСИГА ОИД ТУРЛИ ЁНДАШУВЛАР (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада маргинал ва маргиналлашув атамаси тарихига оид илмий соҳа вакилларининг тадқиқотлари, фикр ва мулоҳазалари таҳлил қилинган. Муаллиф Америка, Европа ва жаҳон ҳамжамияти олимларининг маргинал шахсга бўлган тарифлари келтирилган.