SUT MAHSULOTLARI ASSORTIMENTILARINI ANIQLASHGA OID MASALALAR (Conferencea, 2023)
ushbu maqolada sutning assortimentlari kimyoviy tarkibi hamda inson salomatligi uchun foydasi haqida fikirlar yoritilgan