“BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING KREATIV TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISHDA FANLARARO INTEGRATSIYADAN FOYDALANISH” MAVZUSINI YORITISHDA ILMIY TADQIQOT METODLARIDAN FOYDALANISH (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining kreativ tafakkurini shakllantirishda fanlararo intgratsiyadan foydalanish mavzusini yoritishda ilmiy tadqiqot metodlaridan foydalanish tartibi va asoslari bayon etilgan.