SAID AHMAD "UFQ" ROMANI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada Said Ahmadning «Ufq» trilogiyasi haqida umumiy ma’lumotlar, roman-trilogiyada Ikkinchi jahon urushining olovli yillarida o‘zbek dehqonlarining front orqasida ko‘rsatgan mehnat qahramonliklari, Ikkinchi jahon urushi yillaridagi tarixiy jarayonlar, o’zbek xalqining matonati, vatanparvarlik tuyg’ulari, mehnatkashligi va romanning mazmun-mohiyati haqida ma’lumotlar berilgan.