GEOMETRIK MASALALARNI YECHISHDA ASOSIY TUSHUNCHALARNI BIRGALIKDA QO'LLASH (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada ba’zi geometrik masalalarni yechishda turli teorema va ta’riflarni birgalikda qo’llashga doir masalalar o’rganilgan bo’lib,  ularni o’rganish va yechish orqali maktab bitiruvchilarida geometrik masalalarni mustaqil yechish ko’nikmalarini shakllantirish hamda qaralayotgan masalalarni yechish jarayonida qo’llaniladigan turli  usullar bilan tanishtirish maqsad qilingan.