MILLIY VA XORIJIY DAVLATLAR QONUNCHILIGIDA DAVLAT FUQAROLIK XIZMATI TUSHUNCHASINING MOHIYATI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekiston Resbuklikasida davlat xizmati faoliyatlarida amalga oshirilayotgan islohatlar, uning zamirida qabul qilingan me’yoriy hujjatlar asosida Davlat xizmati, Davlat fuqarolik xizmati tushunchalarining mohiyati, yurtimizdagi mavjud holat, o’zgarishlar hamda xorijiy davlatlar davlat xizmati munosabatlarining qonuniy asoslari yoritilgan.Bugungi kun xorij tajribasi chuqur qiyosiy tahlil etilgan. Maqola mohiyatini ochishda ushbu sohaga tegishli Prezident Farmoni, Qonun hamda maqolalardan unumli foydalanilgan.