NURONIY JAMG ARMASI HAQIDA (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada “Nuroniy” jamg`armasi nomining o`zgartirilgani ,bu jamg`armaning vazifalari haqida ma`lumotlar keltiriladi.” Nuroniy” jamg`armasi amalga oshirilgan ishlar ko`lami borasida izohlar mavjud. O`zbekistonda nuroniylarimizni ulug`lash ,ularni asrab-avaylash uchun yaratilayotgan imkoniyatlar to`g`risida aytib o`tildi.