KOMPLEKS TERAPIYANI ISHLAB CHIQISHDA O'PKA TUBERKULYOZI BILAN KASALLANGAN BEMORLARDA UROGENITAL KANDIDOZ VA IMMUNOLOGIK TADQIQOTLAR (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada, kompleks terapiyani ishlab chiqishda o’pka tuberkulyozi bilan kasallangan bemorlarda urogenital kandidoz va immunologik tadqiqotlar va o’pka tuberkulyozi diagnostikalar uning kelib chiqish, orttirilish sasablari haqida so’z yurutilgan.