KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARNI O’QISHGA BO’LGAN MUNOSABATINI SHAKLLANTIRUVCHI METODLARI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqola maktab yoshdagi bolalarni kitob o’qishga qiziqtirish vazifasini mukohama qilishga qaratilgan bo’lib, mazkur vazifani hal qilishda metodlar qanchalik muhim ekanligi qator tajriba va ma’lumotlar asosida mulohaza va takliflar berilgan.