BOLALAR NUTQINI SHAKLLANTIRISH USULLARI (Conferencea, 2023)
Maqolada maktabgacha kichik yoshdagi bolalar nutqini grammatik tomondan shakllantirish, bolalarga ona tilida so‘zlashni o‘rgatish, ularning nutqini rivojlantirish va ularni nutqiy munosabatga, muomalaga o‘rgatish borasidagi maxsus xususiy vazifalar haqida fikr yuritiladi.