INGILIZ TILINI O’QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Conferencea, 2023)
Ushbu maqola ingliz tilini o‘rganish va o‘qitishda zamonaviy texnologiyalardan o‘rinli foydalanish va o‘qituvchning o‘z ustida izlanishi, ma’suliyatni his etishi, darslarga yangiliklar kiritishi, darsning qiziqarli va jonli bo‘lishini ta’minlashi haqida yozilgan.