KIMYO FANI DARSLARINI SAMARALI TASHKIL ETISHNING O’ZIGA XOS USULLARI (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada kimyo fani uni umumta’lim maktablarida dars samaradorligini oshirishdagi muammolar va unga yechimlarn tashkil etish usullari haqida imliy mulohazalar o’rin olgan.