O’ZBEK NASRIDA PARALINGVISTIKA ORQALI KULGI UYG’OTISH ESTETIKASI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada o’zbek adabiyoti taraqqiyotida lingvistik hodisalardan biri bo’lgan paralingvistikaning kulgi uyg’otishdagi estetik ahamiyati ilmiy-nazariy tahlil qilingan.