BUYUK AJDODLARIMIZ TA’LIMOTIDA SOG’LOM AVLODNI TARBIYALASH (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada buyuk ajdodlarimiz ta‘limotida bolaga bo’lgan munosabat aks etgan. Barkamol avlodni tarbiyalashda o’zbek xalqining ta‘lim - tarbiyaga oid fikrlari berilgan.