KICHIK YOSHDAGI BOLALAR HAMDA BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARI UCHUN CHET TILINI, O'RGATISH METODLARI VA USLUBLARI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada kichik yoshdagi bolalarga hamda boshlang'ich sinf o'quvchilariga chet tilini osson va qulay o'rgatish uslublari hamda hozirgi kunda foydalanilayotgan zamonaviy metodlar to'g'risida so'z yuritiladi.