KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O'QUVCHILARNI ANIQ FANLARGA QIZIQISHINI OSHIRISH METODIKASI (Conferencea, 2023)
Maqolada kichik maktab yoshidagi o’quvchilarni aniq fanlarga bo’lgan qiziqishini oshirish va bilim , ko’nikmalarini shaklantirish , yuqori sinflarda o’qish bo’lgan qiziqishini yo’qotmasligini oldini olish.