X-XI- ASR SHARQ MUTAFAKKIRLARINING TA’LIM VA TARBIYAGA OID QARASHLARINING ESTETIK IFODASI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada buyuk Sharq mutafaskkirlarining ta’lim va tarbiyaga oid qarashlari ilmiy-nazariy tahlil qilingan.