O’ZBEK XALQINING ETNOPSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek millatining etnopsixologik xususiyatlari, milliy qadryatlar, urf-odatlari, o‘zbek xalqining o‘ziga xos milliy o‘zlikni anglash g‘oylari haqida fikrlar keltrilgan.