HOZIRGI BOSQICHDA G AZNACHILIK FAOLIYATI SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING HUQUQIY ASOSLARI (Conferencea, 2023)
G‘aznachilik organlari tomonidan hal qilinadigan vazifalarning muhimligini hisobga olgan holda, g‘aznachilik tizimini rivojlantirish jarayoni hozirgi vaqtda davlat byudjeti siyosatining asosiy elementlaridan biri bo‘lib qolmoqda. Ayni shu masalani inobatga olib, ushbu maqolada g‘aznachilik faoliyatining qonuniy-huquqiy asoslariga tayanish natijasida hozirgi bosqichda g‘aznachilik faoliyati samaradorligini oshirishning huquqiy jihatlariga e’tibor qaratildi.