KINOYANING YONDOSH HODISALARGA MUNOSABATI (Conferencea, 2023)
Har qanday hodisa yondoshlariga munosabati asosida baholanadi. Kinoya ham stilistik hodisa sifatida bir tomondan kinoya (ironiya), metafora, metonimiya, sinekdoxa, epitet, o‘xshatish, antifraza (kinoyaning bir turi), sarkazm, perifraz, mubolag‘a, litota, allegoriya, simvol, jonlantirish, apostrofa kabilarga munosabat asosida o‘z mohiyatini namoyon qiladi.