BOSHLANG’ICH SINFLARDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH ORQALI TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO’LLARI (Conferencea, 2023)
O'quv jarayoni barcha o'quvchilarning doimiy harakati va o'zaro ta'siri orqali sodir bo'lishi kerak. Aynan mana shu qoida interaktiv ta'lim uchun markaziy o'rin tutadi.