ДАВЛАТ ХАРИДЛАРИ СОҲАСИДАГИ ЖИНОЯТЛАРНИ ТЕРГОВ ҚИЛИШДА ГУВОҲЛАРНИ СЎРОҚ ҚИЛИШНИНГ ХУСУСИЯТЛАРИ (Conferencea, 2023)
мақолада давлат харидлари соҳасидаги жиноят ишлари юзасидан сўроқ қилиш тартиби ҳақида сўз юритилиб, сўроқ қилишда алоҳида аҳамият бериладиган ҳолатлар ҳақида фикр билдирилган.