MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA KOMPYUTER SAVODXONLIK FAOLIYATINI TASHKIL ETISH USULLARI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida ta’lim-tarbiya jarayonida kompyuter texnologiyalaridan to‘g‘ri foydalana olish, kompyuter texnlogiyalarning bolalar uchun ahamiyati hamda ta’lim jarayonida kompyuterdan unumli foydalana olish madaniyatini shakllantirish haqida ma’lumotlar yoritilgan.