OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA BULUTLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANIB TA’LIM JARAYONINI OLIB BORISHNING PEDAGOGIK TAJRIBA SINOVLARI (Conferencea, 2023)
Maqolada Oliy ta’lim muassasalarida bulutli texnologiyalardan foydalanib “Raqamli texnologiyalar va sun’iy intellekt” fanidan ishlab chiqilgan elektron o’quv-metodik ta’minotining ta’lim jarayonida qo’llanilishi va bulutli texnologiyalardan foydalanib olib borilgan o’quv mashg’ulotlarining an’anaviy ta’lim mashg’ulotlaridan samarali ekanligi va uning afzalliklari bayon etilgan.