TASVIRIY SAN’AT FANI O‘QITUVCHILARI BADIIY-IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHDA KOMPYUTER GRAFIKASINING AHAMYATI (Conferencea, 2023)
Maqolada bo‘lajak Tasviriy san’at fani o‘qituvchilari badiiy-ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishda kompyuter grafikasining ahamyati va uning oliy ta’lim tizimidagi o‘rni yoritilgan, faol o'qitish usullaridan foydalanish asosida kompyuter grafikasi o'rtasidagi integrativ aloqalarni amalga oshirish usullari ko'rib chiqilgan.