LOGOPEDIK MASHG’ULOTLARNI OLIB BORISHDA SUJOK TERAPIYANING O’RNI (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada logopdik mashg’ulotlarni olib borishda sujok terapiyaning o’rni xususida ma’lumot berib o’tiladi. Mashg’ulotda olib borilishi zarur bo’lgan tavsiya va ko’rsatmalarga oid asoslar yoritilgan.