KAYKOVUSNING “QOBUSNOMA” ASARNING TA’LIMIY-TARBIYAVIY AHAMIYATI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada farzand tarbiyasi haqida, farzandning ota-ona oldidagi vazifalari, ota-onaning farzandga beradigan nasihatlari to’g’risida fikr yuritish.