O‘ZBEKISTONDA MERITOKRATIYA TIZIMINI JORIY ETISHNING IJTIMOIY-SIYOSIY SHART SHAROITLARI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda dolzarb ahamiyat kasb etayotgan meritokratiya tushunchasi va uning kelib chiqish omillari va uning ahamiyati, O‘zbekistonda meritokratik tamoyillarni joriy qilishning ijtimoiy-siyosiy asoslari haqida so‘z boradi.