MASOFAVIY TA’LIM JARAYONIDA INFOGRAFIKADAN FOYDALANISH VA UNING AFZAL TOMONLARI (Conferencea, 2023)
Maqolada infografika haqida umumiy ma’lumot undan foydalanish va uning qulay tomonlari va afzalliklari haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek infografika bilan ishlovchi bulutli platformalardan bo’lgan Creately platformasida ishlash va undan masofaviy jarayonda foydalanish to’g’risida fikrlar yoritilgan.